Aubrey Schuringa


Muziek is mijn grote passie.

Ooit ben ik als tienjarig jochie begonnen op het elektronisch orgel en heb altijd trouw mijn muzieklessen gevolgd. Ik was 14 jaar toen ik van mijn krantenwijk mijn eerste keyboardje kon kopen en daarmee in het schoolbandje kon spelen. Een keyboardje was leuk maar begeerde steeds meer het echte werk, de piano. Na jaren sparen en financiële hulp van mijn ouders had ik eindelijk een Kawai piano kunnen kopen en ben fanatiek gaan lessen. Aanvankelijk was dat 1x per week klassiek piano, maar dat is even later uitgebreid naar 2x per week met les in de lichte muziek (Jazz). Ik ben altijd blijven lessen en speelde daarnaast in verschillende bandjes, zoals Jazz Rock / Fusion, Bigband en Soul-Funk.

Mijn pianodocent was in de weekenden pianist in restaurants, op bruiloften en bij kerstdiners. Door hem ben ik toen ook hierin gerold. Ik kreeg aanvankelijk zijn dubbele boekingen, maar werd op den duur steeds vaker gevraagd. Behalve dat dit erg leuk was, was de verdiensten voor mij destijds als ‘arme’ student zeer welkom.

Naast de band Soulsation mag ik ook graag nieuwe muziek bedenken en opnames maken. Mijn eigen composities neem ik dan op in het muziekstudio programma Cubase en bedenk daar de drums, bas, gitaar e.d. dan bij.

Met heel veel plezier speel ik nu bij Soulsation. Ik hoop dat deze band nog heel lang bij elkaar blijft en dat we met veel plezier mooie muziek mogen maken en optreden!

.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *